Interieurarchitectenbureau Cees Willem de Vries

Klant

“Ik werk het liefst dichtbij de gebruiker. Looplijnen die kloppen, gebruiksfuncties organiseren, oplossingen bieden, chaos ordenen. Bestaat er iets leukers?”

Binnenhuisarchitect met oog voor gebruiker

Het werk van Interieurarchitectenbureau CWV staat altijd dichtbij de gebruiker. En is uniek, omdat elke oplossing maatwerk is. De interieurarchitect houdt zich bezig met particuliere en zakelijke interieurs, maar doet ook architectuurprojecten, zoals woninguitbreidingen, verbouwingen en nieuwbouw.

Bij het ontwikkelen en uitwerken van de opdrachten,houdt hij vooral de grote lijnen in een ruimte in de gaten. Is het ontwerp functioneel?Klopt de organisatie? Werkt de inrichting? En is het visueel aantrekkelijk? CWV zorgt dat dit totaalplaatje klopt. Daarnaast houdt hij zich bezig met het ontwerpen van balies, tafels, kasten en kastsystemen.

Bekijk ons portfolio

Klanten

“Cees Willem de Vries ken ik als een heel kundig architect. Met vaak een heldere en waardevolle inbreng in het planproces.”

— H.A. Houtman RA H&S Groep. 


“C.W. de Vries verstaat de kunst om naast het zakelijke ook het privĂ©-aspect de ruimte te geven. Met name bij verbouwingen weet hij daar zeker ook de overige familieleden bij te betrekken,
die dan van hem uitgebreide antwoorden krijgen op vragen die er zijn en dat in een gemoedelijke sfeer.”

— Hans Schipper 


“Cees Willem is een creatieve architect, die goed kan luisteren naar de klant. Hij komt met verrassende voorstellen in ontwerp, kleurgebruik en materiaalkeuze. Een aannemer kan met zijn ontwerpen aan de slag, het is altijd goed uitvoerbaar. Cees Willem komt zijn afspraken na, is uiterst betaalbaar en is bovenal een aardige vent. Wij hebben verschillende verbouwingen met hem gedaan en kunnen hem warm aanbevelen!”

— Familie Knook-Schuring


“Cees Willem heeft onze wensen aangehoord en ze precies begrepen. Hij heeft alles perfect vertaald naar ons interieur en ook de uitvoering daarvan begeleid. Volgende keer gaan we het zeker weer op deze manier doen.”

— Klaas en Marianne Houwer

© 2024 Interieurarchitectenbureau Cees Willem de Vries

Thema door Anders Norén